Niin se sitten oli että menkat ne oli se vuoto joka silloin kaksi viikkoa sitten tuli. Eilen illalla muistin yht äkkiä vessaan mennessäni että mullahan on kaapissa vielä niitä digitaalisia ovulaatiotestejä! No, ajattelinpa sitten että koitanpa piruuttani mitä testi sanoo ja selvääkin selvempi ovulaatio sieltä ruutuun pärähti! Illalla olikin sitten taas melkoset ”kyydit” tiedossa…. Kumpikaan meistä ei todellakaan usko enää ”luomu” raskautumiseen, se kun on todistetusti mahdotonta, mutta mitäs sen sitten väliä on kun kerran vällyjen välissä on kivaa??!!! Puhuttiinkin siitä, että vaikka kumpikaan ei siihen usko, niin hullujahan me ollaan jos ei edes yritetä ;) Yrittänyttä ei laiteta ja niin edespäin….

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Hyvä asia on nyt se, että kierto pysyi normaaleissa rajoissa, huono asia on se, että mitäs jos se kysta siellä olla möllöttelee edelleen! No, se selviää sitten ensi viikolla!! Kovasti me tietenkin toivotaan sitä, että kysta olis hävinnyt ja se vasemman puolen ongelma olis myös hävinnyt niin päästäisiin seuraavaan hoitoon. Saisi edes yhden hoidon tehtyä vielä tämän vuoden puolella kun lääkekattokin on jo täynnä niin pääsis edes sen verran halvemmalla.

 

Kiitos kaikille kommentoijille eiliseen kirjoitukseeni. Nuo kertomani tilanteet on näköjään melkoisen yleisiä! Mikä ihme ihmisiä vaivaa? Eikö aikuinen nainen oikeasti osaa ajatella etukäteen kuinka suuri vastuu lapsesta on? Lähistöllä on mm. yksi tapaus joka vahingossa (voiko kukaan VAHINGOSSA tulla raskaaksi) tuli raskaaksi, siis kyseessä oli ihan yhden illan ”ilottelu”. No, lapsen isä olisi ollut halukas olemaan mukana lapsen ja äidinkin elämässä, mutta tämä äitipä päätti että ei käy, mies on LIIAN LAIHA!!!!????? Hei HUH HUH!!!! Sitten kävikin niin, että kun aikaa kului, ja lapsen äiti olisikin sitten yht äkkiä halunnut tämän isän lapsen elämään, niin eipä sitten enää onnistunutkaan! Mies ilmoitti selvin sanoin että hän ei halua olla missään tekemisissä lapsensa, eikä lapsen äidin kanssa! Siinä on sen naisen ihan turha alkaa itkemään yksinhuoltajan kurjuutta!!! Toivotaan vaan että lapsella olisi äitinsä geenejä sen verran ettei koskaan joutuisi äitinsä hylkäämäksi laihuutensa perusteella….

 

Näin tämä elämä menee, aina ei voi voittaa!! Toiset menettää läheisiään, sairastaa, on lapsettomia, työttömiä, ilman kotia, ilman ystäviä ja toisille sitten käy niin huonosti että menee sänkyyn LIIAN LAIHAN MIEHEN KANSSA!!!!! Voi ristus!!!!

 

Tästä aiheesta vois kai kirjoittaa loputtomiin, mutta mitä se auttaisi? Nämä asiat ei lopu maailmasta koskaan! Olen monesti miettinyt myös sitä, että JOS joskus meille se suuri onni suodaan, että lapsi ilmoittaa tulostaan, en säästä yhtäkään näistä ihmisistä jotka ovat minulle ”selkänsä kääntäneet” siitä onnesta ja autuudesta mitä raskaus ja vauva meidän elämään toisi!! Ihan sama kuinka paha on olla ja vaikka lapsi valvoisi kaikki yöt läpeensä, minä se hehkutan näille tyypeille kuinka ihanaa, auvoista, helppoa, kaunista ja kaikin puolin täydellistä meidän elämä on ;DDDD No joo, todellisuushan on se, että JOS tämä tyhjä syli joskus täyttymyksensä saa, kestää melkosen kauan ennen kuin nämä ihmiset saavat raskaudestani kuulla!

 

Tälläsiä mietteitä tänään! En muuten syönyt eilen suklaata, enkä edes itkenyt J Minä se harrastin taas vaihteeksi terapialeipomista ja illalla meillä nautiskeltiinkin sitten sämpylöitä ja ihanaista omena-vaniljapiirakkaa J Onneksi jäi vielä jäljelle, jos sattuu vaikka niin että tänäänkin tekee mieli….