Kaksi huonolaatuista alkiota siis siirrettiin, kahta jäljelle jäänyttä vielä seuraavat tähän päivään, tänään pakastavat jos on jotain pakastettavaa. Alkioiden laatu oli huono siis tämän fragmentaation (tai jotain sinne päin) takia, jakautuminen oli tapahtunut normaalisti. Toinen oli vähän hitaamman lainen, mutta kuitenkin.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Meillä on yksi tuttu klinikan labrassa töissä ja törmättiin häneen eilen siellä kun odoteltiin siirtoon pääsyä. No mähän aloin tenttaamaan heti meidän alkioista, siitä fragmentaatiosta jne. Ja hän selitti J Puhuttiin niistä meidän alkioista, puhuttiin tästä koko lapsettomuudesta yleensäkkin. Meille tuli molemmille paljon helpompi olo! Ja kun meidän lääkärikin oli paljon positiivisempi kun se aamulla soittanut biologi. Vaikkakin meidän lääkäri sanoi meille että me ollaan kyllä melkonen haaste =)

 

Nyt on ainakin varmuudella selvinnyt se, että vika on mun munasoluissani. Lääkäri epäilee sitä, että mulla saattaa tosiaan ne vaihdevuodet pikkuhiljaa alkaa. Nyt sit seuraavana mennään sinne leikkaukseen ja sen jälkeen lääkäri sanoi että kerran kannattaa omilla soluilla viel kokeilla mut sit kannattaa pysähtyä miettimään luovutettujen solujen kokeilemista. No, sitä meillä on onneks aikaa miettiä sen aikaa kun leikkauksen jonottaa.

 

Mut siis kuitenkin, meitä molempia helpotti ihan hirveesti se eilinen klinikka käynti. Mä en käsitä miten se biologi joka aamulla soitti oli sellanen, se sai asian kuulostaan siltä että meillä on nyt maailman huonoimmat alkiot ja ne on viittä vaille roskis kamaa!! No, jos se on sellanen biologibiologi et sille ne on vaan tieteellisiä faktoja, ihan sama miltä ihmisestä linjan päässä tuntuu! Mene ja tiedä!

 

Ja ne hoitajat siellä klinikalla!!!! Ihan joka kerta ne kysyy kuinka jaksetaan ja eilenkin kun kahden hoitajan puheilla oltiin kun lähtöä tehtiin niin ne sanoi että ”te ette tiedä kuinka paljon me teidän puolesta täällä toivotaan”!!!! Yksi hoitaja sanoi että jos hän voisi meitä sillä auttaa niin hän antais oman alkionsa pakkasesta, mutta kun se on niin huonolaatuinen ettei taida siitä apua olla!!! Toi kaikki tuntuu NIIN hyvältä!!! Ihan samanlailla kun teidän kaikkien kommentit, mä oon aina ihan tippa linssissä kun mä niitä luen, sitä kuinka te elätte mukana! KIITOS!!!