No niin, ultrassa on taasen käyty! Siellähän oli osa folleista ottanu oikein kasvuspurtin!!! 5-6 oikein hyvän kokoista, loput 3-4 pieniä. Lääkäri oli erittäin tyytyväinen, ottaen huomioon meidän aiemmat folli ”saalit” tää oli jo niin yli odotusten!

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Tostaina on siis punktio, sitten jos saadaan jotain vielä hedelmöitettyäkin niin ensi viikon maanantaina siirto. Me pyydettiin nyt et siirrettäis kaksi. Lääkäri sanoi että katotaan mikä on hedelmöittyneiden solujen saldo ja laatu ja päätetään sitten montako laitetaan. Tähän mennessähän meidän kokonaissaldo edellisistä hoidoista yhteensä on ollut yksi ainokainen alkio, katotaan kuinka nyt käy! Perjantai aamuna sen sitten kuulee!

 

Lääkäri ei enää hehkuttanut niin paljon kuin edellisillä kerroilla, on tainnut oppia jo että meidän kanssa ei kannata luottaa mihinkään ”niin se yleensä menee”. Ja hyvä niin, se lääkärin hehkutus kuitenkin lisää aina sitä omaakin toivoa. Muutenkin tässä huomaa että kyllä se toivo sieltä vaan taas kerran päätään nostaa mitä pidemmälle mennään. Samalla kuitenkin pelottaa enemmän kun koskaan ennen. Mutta nyt, nyt mä nautin siitä että mun munasarjoissa ylipäänsä tapahtuu jotain, laitan kädet ristiin ja pyydän että vihdoin olis meidän vuoro…..

 

Kiitos teille kaikille kommenteista, se tuntuu ihan älyttömän hyvältä kun tietää että muut tsemppaa ja elää mukana!!!! Voikaa hyvin, halauksin Aadis J