Eli täältä löytyy kortit, sitä ei kerro kukaan onko kenellekkään ennustus toteutunut.... oma kysymykseni koski luonnollisesti tätä lapsettomuuttamme, sitä, saammeko koskaan sitä omaa nyyttiä... no, aikahan sen näyttää toteutuuko ennustus vai ei, mutta kaikkee pitää kokeilla =) Tää oli nyt taas vaan niin käsi ettei tää saanu niitä kortteja tänne kopsattua, mutta onpahan teksti.....

 

Tilanne, jossa olet tällä hetkellä

Kuu

 

Kuun ilmestyessä ennustuksessa on selvää, että olet tunteiden ristitulessa. Olet ehkä ratkaisun kynnyksellä ihmissuhteiden saralla. Olet ehkä päästämässä irti ihmisuhteesta, joka on jo aikansa elänyt. Päätös on sinulle vaikea, etkä tunnu saavan rohkeutta asian selvittämiseksi. Tiedät kuitenkin sisimmässäsi, että pitkällä tähtäimellä ratkaisusi kantaa.

Olet oikealla tiellä. Olet keskellä voimakkaita tunteita, eikä aina ole helppoa nähdä metsää puilta. Keskellä tällaista myrskyä on vaikea uskoa, että myöhemmin kun tilanne rauhoittuu voit olla tyyni ja onnellinen, vaikka ratkaisun hetkellä kaikki tuntuu kaatuvan. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Mitä pitäisi tehdä

Taito

Tämä kortti pyrkii kertomaan sinulle, että kunhan hillitset haluasi toimia harkitsemattomasti omaat paremmat mahdollisuudet saavuttaa päämääräsi.

 

Kuuntele, mitä sisimpäsi sinulle kertoo ja kun olet varma, että päätöksesi tukee päämääriäsi, voit toimia. Kortti voi olla sinulle muistutus siitä, että useimmat päätökset vaativat harmoniaa ja aikaa onnistuakseen. Pyri pitämään huolta siitä, ette turhaan aiheuttaisi riitaa itsesi ja lähimpiesi välille.

 

 

 

Lopputulos

 

Tähti

 

"Seuraa tähteä", sanoo tämä kortti sinulle. Tähti on suurin tyytyväisyyteen viittaava merkki. Tähti voi toteuttaa kauneimmat unelmasi, jos vain tiedät, mitä ne ovat.

 

Käytä hetki aikaasi siihen, että selvennät itsellesi, mitä oikeastaan haluaisit muuttaa elämässäsi, jotta voisit paremmin ja saisit toteuttaa unelmaasi. Sinulle on luvassa apua yllättävältä taholta ja asiasi solahtavat oikeille tolilleen helpommin kuin olisit koskaan uskaltanut toivoa.