Eilen oikeastaan ensimmäisen kerran heräsin pelkäämään sitä, että mitä jos tämäkään hoito ei tuota tulosta? En tiedä, varmaan vihdoin alkaa mennä tajuntaan tämä tilanne. Itseään kuuntelee jotenkin ihan extra tarkasti, jokaista vihlaisua ja jomotusta. Laitan tähän nyt oikein mustaa valkoiselle niistä oloista että voi sitten joskus kun seuraavat piinailut on edessä niin käydä katsomassa että mitäs kaikkea sitä kuvitteli tuntevansa….

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Eli, eilen alkoi vihlomaan alavatsasta. Ei mitenkään kovin kivuliaasti, mutta kuitenkin selvästi. Välillä menkkamaisia jomotuksia. Tänä aamuna kivuliaampaa vihlomista kuin eilen. Tissit on välillä melkoisen kipeät, eilen illalla ei tahtonut pystyä vatsallaan nukkumaan kun oikein sattui tisseihin. Olen varma siitä, että nämä kaikki tuntemukset johtaa sylttytehtaalle, eli luget luen syyksi näille. Eihän tässä kohtaa mitään vielä voisi edes tuntua? No, päivä kerrallaan mennään, 7 yötä on veritestiin…. Ellei sitten vuoto ala ennen sitä. Ensi maanantaina(siis veritesti päivänä) kun on kp 28!

 

Muuten viikonloppu meni taas ihan liian nopsasti! Perjantaina kävin siellä ”kiharakaupassa”(eli siis parturissa) ja oli taas niin tuhoon tuomittu idea että oksat pois…. No, onneks tukka on uusiutuva luonnonvara =)

 

Eilen taas leivoin oikein urakalla, onneksi kuitenkin muille kun itselle! Alkaa jo ihan liian kanssa kiristämään housun kaulusta nää kaikki mun terapialeivonnaiset…. Nyt on pakko pitää taukoa, syötän raksamiehille pakastimen ensin tyhjäks ja sitten leivon seuraavan kerran! Tämä on pyhä päätös joka saattaa kestää jopa huomiseen saakka…. =)

 

Eipä tässä kai ihmeempiä, koittakaa voida kaikki hyvin!!